Kirja “Lääkärin tarina – Valmensin itseni ylös masennuksesta”

Ajatus kirjan kirjoittamiseen oli minulla pitkään. Aihealueet, kappaleet ja jopa osan lauseista olin mielessäni suunnitellut vuosia sitten. Jahkailin ja jahkailin, mutten mitenkään saanut aloitettua kirjoittamista.

Viime kesänä lähdin matkalle Ranskaan. Lentokentän kirjakaupasta ostin itselleni kolme A5 – ruutuvihkoa ja kaksi PILOT friXion – mustekynää. Kynät ovat siinä mielessä erikoisia, että musteen voi pyyhkiä kynän päässä olevalla “kumilla”. Minulla oli vahva tunne, että halusin kirjoittaa jotain.

Aloitin kirjoittamaan elämästäni.

En oikeastaan koskaan halunnut kirjoittaa siitä että masennuin. Mielessäni oli ajatus kirjoittaa henkinen valmennuskirja. Kirja, jolla voisin ohjeistaa potilaitani. Kirja, joka voisi auttaa matkalla kohti tasapainoa ja tervehtymistä.

Kirjoitin elämästäni, havainnoistani joita oli tehnyt ja ajatuksista jotka minua askarruttivat. Tämä samalla aikaa kun useat asiat alkoivat selvitä myös itselleni.

Matkan lopuksi vihkot olivat täynnä tekstiä. Näistä teksteistä kokosin kirjan, jonka nyt itse julkaisin.

Se on opaskirja minulle elämäni tiellä. Toivon, että siitä voisi olla hyötyä myös Sinulle.

Matti aka Dr.Peura

https://www.bod.fi/kirjakauppa/catalogsearch/result/index/?q=Matti%20J.+Peura&cont_id=2346635

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *